Duguláselhárítással kapcsolatos információk

Duguláselhárításnál felmerülő kérdések

 

Kérjük mielőtt tárcsázná a számot, kérem foglalja össze és mondja el nekünk a következő információkat, mert ezeknek az adatoknak a birtokában tudunk pontos választ adni a munka idő és ár értékére.

Amit szeretnénk tudni

  • Kültéri vagy beltéri dugulásról van szó?
  • Sejti-e, hogy mi lehet a dugulás oka, előidézője?
  • A keletkezett dugulás, milyen típusú csőszakaszt érint (alapvezeték, szakaszvezeték, strang vezeték)?
  • Mi dugult el pontosan (mosogató, WC, mosdó, kád, ereszcsatorna, zuhanytálca, stb.)?
  • Feltételezhető csőátmérő?
  • Milyen fajtájú épületben található a dugulás (panel, társas ház, téglaház, irodaház, stb.)?
  • Milyen módszereket alkalmazott eddig házilag végzendő duguláselhárítással?
  • Mekkora a dugulás mértéke és mióta tart a dugulás?

duguláselhárítás kérdések

Segítségét előre is megköszönjük!

 

Az általunk alkalmazott gépi duguláselhárítási technika a következő:

Csőspirálos duguláselhárítási módszer: Ezt alkalmazzuk a leggyakrabban. Ilyenkor különböző átmérőjű csőspirálokat vezetünk be a kérdéses csőszakaszba, mely az esetek döntő többségében megoldja a problémákat. A WC dugulások komolyabb eszközöket is igényelhetnek.  A különböző gyökerek és tárgyak az eltávolítása vagy szétroncsolása vastagabb spirálok és különféle speciális fejek alkalmazását igénylik.

 

Fontosnak tartjuk a dugulások kialakulásának a megelőzését. Viszont ha már egyszer eljutott oda, hogy a dugulás nem szüntethető meg házi duguláselhárítási módszerekkel, akkor az egyik legjobb megoldás a duguláselhárítás szakszerű elvégeztetése.

Duguláselhárítás Pest megye területén non stop, éjjel-nappal, legyen szó akár beltéri vagy kültéri dugulásról. Gyors segítséget nyújtunk bárkinek: magánszemélyeknek, társas házaknak, vendéglátó egységeknek, különböző vállalkozásoknak, üzleteknek egyaránt, ha duguláselhárításra van szüksége. A duguláselhárítást bontás és vésés mentesen profi gépekkel végezzük, legyen az a mosogató, a konyhamalac, a piszoár, a mosdó, a kád, a zuhanytálca vagy akár a jacuzzi lefolyója vagy a WC, bidé, a padló összefolyó, ejtő vezetékek vagy akár a szennyvízcsatorna eternit csöve.

A legkisebb csőmérettől a legnagyobbig megbirkózunk a feladattal, legyen az alap vagy strang vezeték. Legyen a dugulás oka a gyökerek benövése vagy a szennyvízből kicsapódó zsiradék vagy különböző nem a lefolyóba való tárgy vagy esetleg egyszerű csősérülés, csőhiba. Mi a dugulás típusnak megfelelő módszerrel megszüntetjük azt.

duguláselhárítás kérdések

Fontos számunkra is a higiénikus, precíz és eredményes munkavégzés. A dugulás nem ismer lehetetlent ahhoz, hogy létrejöjjön, így mi is fel vagyunk készülve a legtöbb eshetőségre vagy talán még annál is többre.

A dugulások elkerülése illetve megelőzésében is számíthat ránk. Azaz igény szerint tisztítási vagy karbantartási munkákat illetve ha szükséges, akkor csövek cseréjét is szívesen elvégezzük Önnek, az igényei szerint.