Duguláselhárításnál felmerülő kérdések

Duguláselhárításnál felmerülő kérdések

 

Kérjük mielőtt tárcsázná a számot, kérem foglalja össze és mondja el nekünk a következő információkat, mert ezeknek az adatoknak a birtokában tudunk pontos választ adni a munka idő és ár értékére.

 

Amit szeretnénk tudni

  • Kültéri vagy beltéri dugulásról van szó?
  • Sejti-e, hogy mi lehet a dugulás oka, előidézője?
  • A keletkezett dugulás, milyen típusú csőszakaszt érint (alapvezeték, szakaszvezeték, strang vezeték)?
  • Mi dugult el pontosan (mosogató, WC, mosdó, kád, ereszcsatorna, zuhanytálca, stb.)?
  • Feltételezhető csőátmérő?
  • Milyen fajtájú épületben található a dugulás (panel, társas ház, téglaház, irodaház, stb.)?
  • Milyen módszereket alkalmazott eddig házilag végzendő duguláselhárítással?
  • Mekkora a dugulás mértéke és mióta tart a dugulás?

duguláselhárítás információ

Segítségét előre is megköszönjük!

 

Az általunk alkalmazott gépi duguláselhárítási technika a következő:

 

Csőspirálos duguláselhárítási módszer: Ezt alkalmazzuk a leggyakrabban. Ilyenkor különböző átmérőjű csőspirálokat vezetünk be a kérdéses csőszakaszba, mely az esetek döntő többségében megoldja a problémákat. A WC dugulások komolyabb eszközöket is igényelhetnek.  A különböző gyökerek és tárgyak az eltávolítása vagy szétroncsolása vastagabb spirálok és különféle speciális fejek alkalmazását igénylik.

 

 

Fontosnak tartjuk a dugulások kialakulásának a megelőzését. Viszont ha már egyszer eljutott oda, hogy a dugulás nem szüntethető meg házi duguláselhárítási módszerekkel, akkor az egyik legjobb megoldás a duguláselhárítás szakszerű elvégeztetése.

Duguláselhárítás Pest megye területén non stop, éjjel-nappal, legyen szó akár beltéri vagy kültéri dugulásról. Gyors segítséget nyújtunk bárkinek: magánszemélyeknek, társas házaknak, vendéglátó egységeknek, különböző vállalkozásoknak, üzleteknek egyaránt, ha duguláselhárításra van szüksége. A duguláselhárítást bontás és vésés mentesen profi gépekkel végezzük, legyen az a mosogató, a konyhamalac, a piszoár, a mosdó, a kád, a zuhanytálca vagy akár a Jakuzzi lefolyója vagy a WC, bidé, a padló összefolyó, ejtő vezetékek vagy akár a szennyvízcsatorna eternit csöve.

A legkisebb csőmérettől a legnagyobbig megbirkózunk a feladattal, legyen az alap vagy strang vezeték. Legyen a dugulás oka a gyökerek benövése vagy a szennyvízből kicsapódó zsiradék vagy különböző nem a lefolyóba való tárgy vagy esetleg egyszerű csősérülés, csőhiba. Mi a dugulás típusnak megfelelő módszerrel megszüntetjük azt.

duguláselhárítás információ

Fontos számunkra is a higiénikus, precíz és eredményes munkavégzés. A dugulás nem ismer lehetetlent ahhoz, hogy létrejöjjön, így mi is fel vagyunk készülve a legtöbb eshetőségre vagy talán még annál is többre.

dugulások elkerülése illetve megelőzésében is számíthat ránk. Azaz igény szerint tisztítási vagy karbantartási munkákat illetve ha szükséges, akkor csövek cseréjét is szívesen elvégezzük Önnek, az igényei szerint.

06 30 574 89 66